SI NO QUEDES SATISFET ET TORNEM ELS DINERS

Satisfacción 100% Garantizada

Quan fas una compra a tarongesnostres.cat, sigui a través de la pàgina web, per correu electrònic o per telèfon, adquireixes el dret personal de desistiment, canvi o substitució.

· Si un cop rebuda la comanda no quedes satisfet amb la qualitat de la nostra fruita truca’ns per telèfon en un termini de 72 hores des de la recepció de la comanda, i ens sol·licites la devolució, canvi o substitució sense cap cost per part teva.

· A més, sempre estaràs a temps de cancel·lar la teva comanda si ens truques per telèfon abans de les 16:00h del dia que preparem la teva comanda.

· Si al rebre la teva comanda la caixa està trencada o greument deteriorada, per una manipulació incorrecta durant el transport, i creus que la fruita s’ha vist afectada, sempre podràs refusar-la indicant-ho a l’albarà del transportista. Si això passa, ens truques immediatament i  t’enviarem de nou la teva comanda sense cap cost per part seva o et retornem els diners.

No ens paguis fins després d’haver-les provat

Recorda que, si ho prefereixes, no et cobrem la teva primera compra per avançat, ni quan el transportista et faci el lliurament. Primer les proves i després ens pagues mitjançant una transferència bancària o ingrés en efectiu al nostre compte.El gust és nostre!Sí