Qui som Taronges NostresSom Esperança i Guillem, fundadors de Taronges Nostres juntament amb l'Adrià, el nostre fill. Al setembre del 2014 vam arrancar el nostre projecte, i enguany és ja la nostra 4a temporada.

 

Aprofitant l’oportunitat que ens donen internet i les noves tecnologies, volíem portar els nostres cítrics a qualsevol llar perquè poguessin gaudir del gust i l’aroma de la fruita acabada de collir, de la mateixa manera que ho fem nosaltres: collit i menjat! 

 

Per què? Són les nostres arrels. Els valors que ens han transmès els pares i avis: la constància diària, la passió per la feina i la voluntat de servir als clients de dues generacions familiars de pagesos venent cada dia al Mercat Municipal de Tortosa les fruites i verdures de l’hort, és el que ens ha donat la força per fer realitat aquest projecte.

 

Quan encara hi estàvem donant voltes, ens vam adonar que quasi bé tothom relacionava taronges amb València. Sentíem la necessitat d’explicar i de posar en valor que les Terres de l’Ebre som també terra de cítrics de qualitat. Així va sorgir el nom, Taronges Nostres: perquè són del nostre hort i perquè són d’aquí, de la nostra terra.

 

Així doncs, us convidem a gaudir la fruita natural amb tots els sentits, des del moment d’obrir la caixa. A veure i tocar la fruita tal com és, sense olis ni ceres. A l’explosió d’aromes al pelar-la amb les mans. A la intensitat del seu sabor i al regust que us deixarà després al paladar... Com si ho féssiu just a peu de l'arbre. 

 

...el gust és nostre!

 

Esperança, Adrià i Guillem

 

FamiliaCherto4

 

FamiliaCherto5

 

Família

 

 

En aquest vídeo podeu veure qui som, què fem i com ho fem.

 

Però també hi trobareu l'essència de Taronges Nostres. Allò que us volem transmetre a l'obrir una caixa, quan gaudiu de les vostres taronges, o quan li expliqueu a un amic... 

 

 

 

El gust és nostre! from Taronges Nostres on Vimeo.